WORKSHOPS

DV__6103_edited.jpg

Remco Hoogendijk

Innovatie Manager bij de Sint Maartenskliniek

Remco Hoogendijk (1970) is Innovatie Manager bij de Sint Maartenskliniek en houdt zich bezig met het identificeren, introduceren en implementeren van exponentiele technieken in de zorg. Zoals Virtual Reality, Sensortech, Serious Gaming, Robotica en Artificial Intelligence. Na zijn studie bedrijfseconomie aan de Radboud Universiteit werkte hij in verschillende functies steeds aan het implementeren van complexe innovatietrajecten in de gezondheidszorg. 

  • White LinkedIn Icon

Virtual Reality

Foto Ben 2021 kopie_edited.jpg

Ben van Cranenburgh

Neurowetenschapper

Neurowetenschapper Ben van Cranenburgh studeerde geneeskunde in Amsterdam. Daarna werkte hij vele jaren als wetenschappelijk onderzoeker, o.a. bij het Nederlands Centraal Instituut voor Hersenonderzoek (neurofysiologie-onderzoek) en bij het Revalidatie Centrum Amsterdam (klinisch onderzoek bij CVA-patiënten). In 1987 was hij een van de oprichters van het Instituut voor toegepaste neurowetenschappen (stichting ITON, Haarlem). Ben houdt zich intensief bezig met het overbruggen van de kloof tussen wetenschap en praktijk, op het gebied van neurorevalidatie, sport, onderwijs en muziek.

  • White LinkedIn Icon

Neurowetenschappen

Evi van den Kieboom & Dorianne Schuitema

Product specialisten Lode holding

Dorianne Schuitema en Evi van den Kieboom studeerden beide Bewegingswetenschappen en Biomedical Engineering en zijn werkzaam bij Lode holding als product specialist. Eén van de projecten waar zij aan werken is een gemakkelijk te vervoeren fietsergometer die op afstand uitgelezen kan worden. Dit maakt de ergometer geschikt om in te zetten bij testen en trainen in de thuissituatie. Tijdens de workshop gaan Dorianne en Evi onder andere in op de toepassing en het ontwikkelproces van deze fietsergometer.

  • White LinkedIn Icon

Fietsergometer

Felix Wolbert_edited.jpg

Felix Wolbert

Business development bij Xsens Technology

Felix Wolbert begon zijn loopbaan 4 jaar geleden bij Xsens Technology B.V. als product specialist voor motion capture systemen. Hierbij was hij met name actief met het leveren van technische support. Vervolgens heeft hij de stap gemaakt naar Business development en is hij sinds een halfjaar verantwoordelijk voor de strategie van de nieuwe productlijn 'MVN Reports'. Met een achtergrond in Bewegingstechnologie (BSc) en Sports Technology (MSc) is Xsens dan ook een goede match.

  • White LinkedIn Icon

Revalidatie met Xsens